Calendarul de rugăciune pentru copii – APME

Agenția Penticostală de Misiune Externă în colaborare cu Departamentul pentru Familii, Tineret și Copii al Cultului Creștin Penticostal are bucuria de a lansa noul proiect al Calendarului de Rugăciune pentru Copii.

  • Textele din Calendarul de Rugăciune APME au fost preluate și adaptate la un limbaj accesibil copiilor, îmbogățit cu fotografii, suporturi video și rugăciuni specifice.
  • Munca a fost pe măsură și suntem mulțumitori și recunoscători lui Dumnezeu și echipei care a muncit și investit pentru debutul acestui proiect.
  • Materialele sunt destinate învățătorilor și copiilor/adolescenților din cadrul școlilor duminicale. Aceste materiale sunt menite să fie o binecuvântare pentru grupele de Școală Duminicală.
  • De asemenea pot fi distribuite și în grupurile de comunicare ale părinților, cu responsabilitatea de a împlini scopul propus: rugăciune pentru lucrătorii români transculturali și câmpurile de misiune unde ei slujesc.
  • Rugămintea colegilor care au muncit la acest proiect este ca aceste materiale să fie folosite, fără a fi postate pe rețelele de socializare deoarece persoanele care sunt prezentate sunt lucrători activi în APME și trebuie păstrată confidențialitatea, fiind riscant pentru ei ca să apară în spațiul virtual. Materialele puse la dispoziție sunt fișele în format PDF care pot fi descărcate aici: https://www.apme.ro/descarca-calendarul-pdf-pentru-copii-2023/, însoțite de video-uri scurte de 1 minut care pot fi solicitate la adresa de email office@apme.ro.

Moștenirea spirituală de care copiii noștri beneficiază prin acest proiect, încununează chemarea pe care Dumnezeu o are pentru fiecare copil/ adolescent în parte.

Dorim să mulțumim în mod special celor care au inițiat proiectul din cadrul departamentului de rugăciune al APME și surorilor care s-au implicat pe partea de adaptare a textului, corectare și pe parte de editare și grafică, pentru aportul deosebit pe care l-au adus acestei lucrări și tot efortul depus. Domnul să îi binecuvânteze pe toți cei implicați!

Departamentul de Rugăciune al APME și
Departamentul pentru Familii, Tineret și Copii al Cultului Creștin Penticostal

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s