Mulțumiri din partea familiei Furdui

Fotografia este realizată imediat după ce familia Furdui a aflat că va avea totți copiii. Au stat la o cafea cu avocatul care s-a ocupat de caz și pentru prima dată după 26 aprilie 2021 au zâmbit larg.

Dragii noștri,

Familia noastră a fost reîntregită în luna februarie prin ajutorul lui Dumnezeu.

Totuşi, această reîntregire n-ar fi fost posibilă fără ajutorul dumneavoastră arătat în toate felurile. De când aţi ştiut de necazul în care ne aflam, iubirea arătată pentru noi a depășit orice înțelegere omenească. Lucrarea Domnului Isus pe acest pământ se duce şi se vede peste ani şi timp şi nimic nu o poate împiedica atunci când hotărârea e a Lui.

În toate mesajele transmise ne-ați spus că „suntem o familie unită, suntem familia Domnului Isus”, „rămânem până la capăt cu voi” şi pentru noi astăzi este un capăt binecuvântat pentru că Lea a dormit bine acasă, iar pentru prima dată s-a trezit singură şi plină de gingășie a început să strige cu glas dulce „mami,mami!” și ne-a sărit în brațe.

Vrem să vă mulțumim tuturor pentru susținere, dar în special tinerilor şi adolescenților care ne-au dat curaj cu zâmbetele şi voioşia lor când au participat la proteste, dar și în multe clipuri video de încurajare făcute pentru familia noastră.

Sunteți prețioși și frumoși înaintea Domnului!

Cu multă recunoștință,

Familia Furdui

24 februarie 2023

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s