Liceul Teoretic Filadelfia participă la ”Day of prayer ACSI”

Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava a primit un mesaj încurajator din partea Ph. D. Larry Taylor, președintele Asociației Internaționale a Școlilor Creștine.

Mii de educatori și școli creștine din întreaga lume se vor uni pentru Ziua Globală de Rugăciune ACSI, marți, 28 februarie 2023. Ziua de rugăciune ACSI este unul dintre cele mai populare evenimente ale Asociației, concentrându-se pe promovarea educației centrate pe Hristos prin rugăciune. Președintele și CEO-ul ACSI, Dr. Larry Taylor, consideră că tema din acest an, „Shine Bright”, este extrem de relevantă și așteaptă cu nerăbdare unificarea școlilor la nivel internațional prin rugăciune. Educația centrată pe Hristos la scară globală este înfloritoare”, a spus el. „Fără îndoială că ultimii câțiva ani au fost unici și provocatori, dar Dumnezeu dorește ca poporul Său să strălucească lumina Lui în mijlocul împrejurimilor întunecate.”Tema evenimentului din acest an reiterează că lumina lui Hristos radiază în mod natural prin cei care cred în El. Potrivit site-ului web , această zi monumentală este inspirată de Matei 5:14-16, reamintindu-le creștinilor să  lăsați lumina voastră să strălucească înaintea altora, ca să vadă faptele voastre bune și să slăvească pe Tatăl vostru din ceruri”.

Mike Epp, vicepreședinte senior al ACSI Global, consideră că acest eveniment marchează un angajament frumos și reînnoit de a te închina lui Dumnezeu și de a-L căuta din toată inima. 

Larry Taylor a spus că tema „Shine Bright” nu a fost niciodată mai oportună.

„La ACSI, ne-am rugat continuu pentru școlile noastre – ca ele să strălucească caracterul lui Hristos cu îndrăzneală în comunitățile lor și ca educatorii noștri să aibă rezistența de care au nevoie pentru a alerga cursa înaintea lor”, a împărtășit el. „Această zi de rugăciune va fi o modalitate puternică de a aduce împreună toți educatorii noștri creștini de pe tot globul, unindu-ne în genunchi în rugăciune.”

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s