Hexi Pharma a dus procesul în prelungiri și a prins justiția în offside

Unii au vrut mulți bani și au vândut pe post de dezinfectanți, prin spitalele din Romania, substanțe care nu prea erau conforme cu eticheta. Problema este că diluarea substanțelor biocide a dus la creșeterea mortalității din cauza infecțiilor nosocomiale. A început ancheta și s-a derulat pe o perioadă suficient de mare pentru ca prescrierea să se instaleze. Numărul morților este greu de estimat, dar se pare că vorbim de mii.

Când constați că așa ceva se întâmplă în țara ta te încearcă un sentiment de lehamite apoi unul de revoltă. Statul de drept se pare că a fost travestit în a sta drept în fața celor care comit nedreptăți. Cei trei pliloni ai statului de drept sunt încă șubrezi. Legalitatea, democraţia şi drepturile omului au încă un statut incipient, iar pe alocuri lipsesc în mod clar cu desăvârșire.

Unii au vrut venituri mari, iar aceasta a însemnat ca mulți să plece dintre noi înainte de vreme. Acum se scrie peste tot că faptele dosarul Hexi Pharma despre care s-a (prea)scris s-au prescris.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s