Revista ”Cuvântul Adevărului” se tipărește la Suceava

Pe 8 martie 2023, revista ”Cuvântul Adevărului” a apărut în noul format. Acest prim număr s-a tipărit la Suceava.

Conștientă de faptul că în ultima vreme Cuvântul Adevărului s‑a aflat într‑un con de umbră, conducerea Cultului Creștin Penticostal a demarat un proces amplu de înnoire a revistei. Prezentul număr, cu o grafică și cu o structură semnificativ diferite de cele anterioare, reflectă acest proces de relansare a revistei într‑o formulă vizuală nouă. Deși actualizarea formei era necesară, viziunea și valorile revistei rămân neschimbate. 

Angajamentul noului comitet redacțional, o echipă care cuprinde peste 20 de slujitori din diverse zone ale țării, este că revista va rămâne în primul rând un mijloc de comunicare pentru bisericile penticostale, pentru împărtășirea știrilor și a fotografiilor despre lucrarea Duhului Sfânt în țara noastră și în comunitățile penticostale din diaspora. În al doilea rând, revista va fi o sursă de inspirație pentru sluj irea noastră în societate, motiv pentru care vom publica în fiecare număr articole despre creștinii penticostali care sunt martori ai lui Hristos în afara zidurilor bisericii. 

Schimbarea la față a revistei trebuie să țină cont de instrumentele de comunicare moderne și să le utilizeze în mod adecvat, iar pentru aceasta veți observa că în fiecare număr le vom oferi cititorilor posibilitatea de a explora suplimentar subiectele parcurse printr‑o trimitere la linkuri externe, texte suplimentare, mesaje audio sau video. Construim, așadar, pe frumoasa și îndrăzneața inițiativă a înaintașilor noștri, adaptând‑o la mijloacele comunicaționale contemporane. Toate acestea le facem cu rugăciunea ca mesajul revistei să ducă mai departe, generațiilor viitoare, mesajul Cincizecimii și să‑i unească și mai strâns pe credincioșii români penticostali de pretutindeni. 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Revista ”Cuvântul Adevărului” se tipărește la Suceava

  1. Pingback: Revista ”Cuvântul Adevărului” se tipărește la Suceava | Ciprian I. Bârsan

Lasă un comentariu