Președintele El Salvadorului, Nayib Bukele, caută prioritar înțelepciunea lui Dumnezeu

Președintele Nayib Bukele a reușit să transforme o țară pentru că a luat atitudine, în primul rând, de natură spirituală. S-a rugat pentru situația țării alături de membrii din cabinetul său și a căutat înțelepciunea lui Dumnezeu. Metoda a fost considerată ciudată însă rezultatele nu pot fi ignorate. Cea mai ridicată rată a criminalității a fost dimunuată în urma unor abordări care au atras atenția multor țări care au o problemă asemănătoare.

TUCKER CARLSON: Te-ai rugat la întâlnire?

PRESEDINTE NAYIB BUKELE: Da. Da, desigur, de mai multe ori.

TUCKER CARLSON: Pentru ce te-ai rugat?

PREȘEDINTE NAYIB BUKELE: La înțelepciune, pentru a câștiga războiul, pentru a avea… Am crezut atunci că vom avea victime civile. Deci, am spus, ne-am rugat ca victimele civile să fie cât mai mici posibil. Și nu am avut victime civile.

TUCKER CARLSON: Și toți cei din ședință s-au simțit confortabil cu asta?

PRESEDINTE NAYIB BUKELE: Da. Da. Tot cabinetul meu de securitate sunt credincioși. Toți cred în Dumnezeu. Suntem o țară laică, desigur, dar toți credem în Dumnezeu.

TUCKER CARLSON: În inaugurarea dvs. și ascultam la căști traducerea, așa că vreau doar să verific asta, ați spus, am obținut această mare victorie și am făcut din aceasta o țară sigură și acesta este predicatul pentru tot ce urmează. Și următorul lucru pe care îl vom face în acest mandat este să lucrăm la economie pentru a o îmbunătăți.

PREȘEDINTE NAYIB BUKELE: Da, crește economia, da.

TUCKER CARLSON: Și ai spus, am un, corectează-mă dacă greșesc, ai spus, am un plan în trei puncte. Și mă gândesc, mă întreb ce este asta. Nu știu, să înființez o bancă de rezervă federală? Și ai spus că primul punct al planului meu este să caut înțelepciunea lui Dumnezeu.

PRESEDINTE NAYIB BUKELE: Da.

TUCKER CARLSON: Asta ai spus.

PRESEDINTE NAYIB BUKELE: Da, am spus asta, da.

TUCKER CARLSON: De ce ar fi acesta primul punct al acelui plan economic?

PRESEDINTE NAYIB BUKELE: De ce nu?

TUCKER CARLSON: De ce ar trebui să fie prima parte a planului?

PRESEDINTE NAYIB BUKELE: Ei bine, cred ca ar trebui sa fie. Da. Și majoritatea oamenilor ar crede asta, nu?

TUCKER CARLSON: Pur și simplu, nu am auzit niciodată niciun lider al vreunei țări spunând asta.

PRESEDINTE NAYIB BUKELE: Pentru ca probabil au uitat sa reprezinte oamenii care ii aleg. E ca și cum ai întreba pe cei mai mulți dintre oamenii care aleg politicienii, ei vor spune, da, e bine, da, cred asta. Dar atunci îl întrebi pe politician, el îți va spune, nu, nu, nu, nu este. Așadar, cui încearcă să-i facă plăcere?

Adică, nu are sens, nu? Este un lucru de bun simț să cauți înțelepciunea lui Dumnezeu.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu