Început de an şcolar la Filadelfia

Deschiderea festivităţii de deschidere a noului an şcolar 2009-2010,  a fost făcută de managerul şcolii Ioan Bădeliţă. După ce pastorul Cotleţ Nicu a rostit o rugăciune, oficialităţile invitate au avut posibilitatea de a adresa un mesaj către sala arhiplină. Şi de această dată aula şcolii s-a dovedit neîncăpătoare.

Filadelfia 2009 001

DSC03138-1

De la stânga la dreapta (Boingeanu Dănuţ,Şerban Costache, Pauliuc NicuDrăgoi Daniel, Orest Onofrei, Lungu Ion, Cotleţ Nicu)

DSC03140-1

Primarul Sucevei Ion Lungu a recunoscut performanţa şcolii Filadelfia care se remarcă şi printr-o înaltă ţinută morală. Voi fi alături de şcoala şi comunitatea dumnevoastră pentru că aici în acest mediu se formează caractere de care societatea are nevoie a declarat primarul în scurta sa prezentare.

Filadelfia 2009 010

Senatorul Orest Onofrei într-un mod subtil de evident a făcut referire la contextul politic care se prea poate ca de această dată să fie unul favorabil şi şcolilor particulare. Legea ar trebui să încurajeze performanţa fără a face discriminare între învăţământul de stat şi cel privat. Am sprijinit şi voi sprijini această şcoală deoarece este un loc în care se face carte, a încheiat secretarul Biroului Permanent al Senatului.

Filadelfia 2009 017

Pastorul Dănuţ Boingeanu a recunoscut că începerea şcolii înseamnă un semn de viaţa pe strada Narciselor, stradă unde şi dumnealui locuieşte. A adaptat Psalmul 1 astfel că a citit : Ferice de elevul care nu se duce la sfatul celor răi…

DSC03156-1

Preşedintele Comunităţii Regionale Penticostale Suceava, Şerban Costache, a remarcat atmosfera de sărbătoare pe care a considerat-o prea sărbătorească, aluzie evidentă la bătăile din palme. După ce a citit două versete din Proverbele lui Solomon pe un ton pastoral s-a adresat într-un mod direct dascălilor şi apoi elevilor.

foto: Sorin Ujeniuc

Acest articol a fost publicat în 1. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Început de an şcolar la Filadelfia

  1. tabita zice:

    binecuvantat fie Domnul care ne poarta in Carul SAU se BIRUINTA…

  2. Buna ziua.
    Felicitari Ionel pentru scoala pe care o păstoresti.Am intrat si am văzut imagini cu copii, prezentarea activitatii voastre. Tatăl meu Layăr D. mereu spunea despre fam ta si avea o părere minunată despre tatăl tău. FRUMOS. Iartă-mă că nu am reusit sa ajung după cartea pastorului Ilioi , dar am avut niste tratamente mai grele de urmat la cluj si nu am iesit nicăierea. Sper sa ajung sa o iau , după cum am promis, dar sa ma termin cu drumurile că m-au omorît cu totul
    Incă o data felicitari pentru activitatea voastra. Dumnezeu să vă binecuvinteze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s