Cristi Pana la Suceava

Cristi PAna

Pastorul Cristi Pana va avea sâmbătă, 19 Septembrie 2009 o întâlnire de  trei ore cu persoanele interesate de îmbunătăţirea actului predicării. Începând cu ora 10 în Biserica Creştină după Evanghelie, Betel, Suceava, focalizarea va fi pe predicarea expozitivă. Este stilul de predică care promovează textul Scripturii, caracterizat de o fidelitate totală faţă de sensul primar dat de către Duhul lui Dumnezeu prin autorii cărţilor biblice.

Daniel Grigoriciuc, iniţiatorul acestei întâlniri, consideră acest eveniment ca fiind non-denominaţional, astfel că singura condiţie pentru participare este dorinţa de a excela în slujirea de la amvon.

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cristi Pana la Suceava

  1. Daniela Barbu zice:

    Dumnezeu sa va binecuvanteze initiativa si pe cel ce va aduce Cuvantul lui Dumnezeu in biserica dumneavoastra pe aceasta cale! Avem nevoie in tara de lucratori, care sa atraga cat mai multi oameni spre Hristos! Suntem un popor „credincios” care are NEAPARATA NEVOIE de ADEVARUL care este Hristos ISUS! Mult Har pentru cei ce vor avea de invatat in aceasta zi de 19 septembrie 2009 si nu numai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s