Pastori penticostali despre evenimentul „Cine mai poate vindeca Romania ?”

S-a părut nimerit Duhului Sfânt şi nouă” să organizăm acest eveniment care va reprezenta un moment de bucurie, de cercetare şi rededicare a multor credincioşi. Cred în puterea de vindecare a lui Dumnezeu dar cred şi în puterea şi maturitatea multor biserici evanghelice din Bucovina care vor reprezenta o adevarată binecuvântare pentru acest eveniment.

Cotlet Nicu

Nu ma astept la rezultate spectaculoase din punct de vedere spiritual (având experienta anilor trecuti), insa ceea ce îmi doresc este sa aratam sucevenilor ca suntem uniti si organizati. Acum cred ca impactul cel mai puternic îl putem avea prin atitudinea pe care o vom afisa pe parcursul desfasurarii acestui eveniment.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Pastori penticostali despre evenimentul „Cine mai poate vindeca Romania ?”

  1. andrei zice:

    Nu vreau să nu înțeleg dezamăgirile trăite în trecut dar cine nu are așteptări „spectaculoase” de la Dumnezeu se prea poate că nici nu se va ruga pentru ele și nici nu le va primi. Un pastor ar trebui (nu?) să anticipeze (să credeți că l-ați și primit – Marcu 10:23) lucrurile pe care le dorește de la Dumnezeu.

    Wow! „Ceea ce îmi doresc este sa aratam sucevenilor ca suntem uniti si organizati” Atât e tot ce se dorește de la acest eveniment? Să se afișeze și să se demonstreze ceva sucevenilor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s