Daniel Grigoriciuc despre evenimentul „Cine mai poate vindeca Romania ?”

Pe stadionul „Areni” venim acei care admitem ca avem nevoie de doctorie divina. Este o vreme limitata a vindecarii (cercetarii). S-o fructificam. Sa nu ne fie rusine sa ne expunem in fata Marelui Medic cu ranile si cu metehnele noastre. Numai asa vom fi capabili sa-i aducem apoi si pe alti ologi sau orbi romani la Hristos. Cine mai poate vindeca Romania? Noi, credinciosii tamaduiti. Consultatia si medicamentele au fost deja achitate. Doar sa venim. Duminica si luni la ora 18:00.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Daniel Grigoriciuc despre evenimentul „Cine mai poate vindeca Romania ?”

 1. Popescu zice:

  Sf. Ap. Pavel se considera”cel dintai intre pacatosi”. Daca cităm de mai sus:”Cine mai poate vindeca Romania? Noi, credinciosii tamaduiti. „, atunci voi va faceti mai mari ca Sf. Pavel. Cred ca mandria este o boala sufleteasca grava care l-a auncat din cer chiar pe Lucifer si cei ce il urmeaza nu vor avea o soarta mai buna. In iad nu vor fi numai desfranatii, inchinatorii la idoli, adulterii, malahienii, sodomitii, furii, lacomii, betivii, batjocoritorii,rapitorii, adica aceste pacate grosiere, trupesti, ci asa cum sufletul este mai important decat trupul, asa si pacatele sufletesti sunt mai grave decat cele trupesti. Pacatele sufletesti sunt: mandria, viclenia, slava desarta, judecarea aproapelui, etc.
  Orice om ce se considera tamaduit sufleteste si mantuit inainte de moarte se afla in cea mai mare inselare!
  Daca vrea cineva sa salveze ceva sau pe cineva, „sa-si vada barna din ochiul său si nu paiul din ochiul fratelui sau”, sa caute tamaduirea in Biserica lui Hristos si nu aiurea. Sloganuri de astea:“Cine mai poate vindeca Romania ?”, miros a campanie electorala mincinoasa, sa-mi fie cu iertare.
  Si inca ceva. Daca vreti sa salvati Romania, poate vara urmatoare veti vrea sa salvati lumea intreaga. Sau poate sunteti mai presus decat Insusi Hristos?Cred ca aceasta „rugaciune” pe stadion este un circ grotesc, o forma de prozelitism evidenta, care n-are nici o legatura cu smerenia Mantuitorului. Seamană mai degraba cu rugaciunea fariseilor facuta pe la colturile strazilor. „Adevaratii inchinatori se vor inchina Tatălui in duh si in adevar”(In.4,23)”ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit in pustii, si in munti, si in pesteri, si in crapaturile pamantului”(Evrei11,38).
  Rugaciunea pustnicilor tine lumea, nu multimile cimpoaielor si a chitarilor, a surlelor si a tobelor. „Ilie era un om cu slabiciuni asemenea noua, dar cu rugaciune s-a rugat ca sa nu ploua, si nu a plouat trei ani si sase luni. Şi iarasi s-a rugat, si cerul a dat ploaie si pamantul a odraslit roada sa.”(Iacov5,17-18) Un singur om. Un sfant. Un pustnic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s