05 Decembrie 2010 – ziua sanctităţii vieţii

„…daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, il voi asculta din ceruri, ii voi ierta pacatul, si-i voi tamadui tara.” 2 Cronici 7:14

Iubiti frati in Hristos,

Dorim ca si anul acesta in duminica din 5 Decembrie 2010, cand sarbatorim Ziua Sanctitatii Vietii, sa va alaturati misiunii M.A.M.I./IOCHEBED si tuturor celor ce lupta pentru viata, si impreuna sa venim inaintea lui Dumnezeu cu post si rugaciune pentru poporul nostru.

Decembrie este luna in care ne amintim de nasterea Mantuitorului nostru Isus Hristos, ca venind in lumea noastra in chip de copilas plapand si nevinovat. Ma ingrozesc la gandul: din punct de vedere omenesc, ce sanse ar fi avut Mantuitorul lumii sa se nasca in zilele noastre si in tara noastra unde 75% din sarcini sunt avortate (3 din 4 femei insarcinate aleg sa avorteze).

La 26 Decembrie se implinesc 21 de ani de la legalizarea avortului in Romania. In toti acesti ani aproximativ 18 milioane de copii au fost macelariti in pantecele mamei lor si aruncati la cosul de gunoi. Nenorocirea mare este ca milioanele de copii avortati au milioane de parinti afectati si impovarati.

Avortul poate aduce cu el: amaraciune, abuz, autopedepsire, adictii la alcool, la droguri, la mancare, la sex, la pornografie; cosmaruri, depresie, frica, furie, ganduri de sinucidere, indiferenta, izolare, ingrijorare, insomnie, lipsa de pace, de liniste, de dragoste; minciuna, neintelegere, neliniste, nepasare, nesiguranta, necredinta, separare de Dumnezeu, de partener, de cei din jur; tulburare, viclenie, vinovatie…si lista ar putea continua.

Romania  se considera o tara crestina, si totusi cine fac aceste milioane de avorturi in tara noastra…???

Statisticile ne spun ca aproape ca nu mai exista familie care sa nu fie afectata direct sau indirect de avort.

Toti am pacatuit si suntem lipsiti de Slava lui Dumnezeu. Haideti sa mijlocim si sa cerem ca Dumnezeu sa se indure, sa ierte pacatele poporului roman si sa tamaduiasca tara noastra al carei pamant este imbibat cu sangele nevinovat al milioanelor de copii avortati.

Acum, in secolul vitezei, cand suntem tot mai in criza de timp si cand programele bisericilor noastre  sunt tot mai aglomerate, haideti sa dedicam macar 10 sau 15 minute in care sa venim ca biserica inaintea lui Dumnezeu si sa spunem ca si Daniel:„Doamne, noua ni se cuvine sa ni se umple fata de rusine, da, noua, imparatilor nostrii, capeteniilor noastre, si parintilor nostri, pentruca am pacatuit impotriva Ta! La Domnul, Dumnezeul nostru insa este indurarea si iertarea, caci impotriva Lui ne-am razvratit!” Daniel 9:8-9

Daca hotarati ca biserica, sau individual, sa va alaturati misiunii M.A.M.I. in data de 5 Decembrie 2010, va rugam sa ne anuntati printr-un  e-mail pe adresa:  mercyMAMI@aol.com saumami2002@comcast.net sau iochebedsv@fidel.ro ca sa stim ca nu suntem singuri, ca sunteti alaturi de noi si mai mult, ca va pasa.

Va multumesc in Numele Domnului Isus si al bordului misiunii M.A.M.I. pentru suport.


Impreuna in slujba lui Hristos pentru viata,

Lucia Petrila – director executiv M.A.M.I/IOCHEBED

www.mercysactionmission.com

Gabriela Antonesi – consilier Centrul Iochebed Suceava

Mihaela Pintilei – asistent social consilier Centrul Iochebed Suceava

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la 05 Decembrie 2010 – ziua sanctităţii vieţii

  1. aioanei alexandra zice:

    buna ziua! felicitari pentru tot ceea ce faceti! va rog sa ma ajutati cu ceva, cum pot lua legatura cu doamna Gabriela Antonesi? va multumesc mult!

  2. suceavaevanghelica zice:

    Cred ca o puteti gasi pe site-ul Centrului Iochebed http://www.centruliochebedsv.ro/contact/

    david

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s