Ioan Panican despre „Rascumpararea memoriei”

Interviul cu Ioan Panican are loc in cadrul emisiunii „Fata in fata” de la RTN Chicago.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Ioan Panican despre „Rascumpararea memoriei”

 1. Valeriu zice:

  Este tare evaziv acest Panican. El nu are cartea, dar știe tot ce e în ea. Nu știa de carte, dar a vorbit cu pastorul Croitoru înainte de a scrie el cartea! Or, Croitoru nu a spus decât la puțini despre carte. Panican a citit si dosare. Ceva nu merge aici.
  Mă tem că nu e străin de duhul de propagandă de care vorbea la sfârșit.

 2. Ionut Epure zice:

  Sa-mi fie cu iertare, dar fr Panican nu a vorbit nimic la subiect si se observa de departe partinirea ce o face si nu impartialitatea pe care o pretinde. Plus ca, personal, cu oameni ca acesta nu as vrea sa am de lucru: de fata cu studentii sau profesorii de la Institut e ok, se comporta frumos, ne vorbeste de bine si vrea sa ne „induhovniceasca„ in loc sa ne „indumnezeiasca„ (dar asta e o alta discutie) si in Chicago ne vorbeste pe la spate.
  In plus parafrazand ceea ce a spus el, conventia de la atlanta si Petrica Lascau cu toti ceilalti sunt doar niste copilasi spirituali. Acum, judecati voi!
  Din nou, sa-mi fie cu iertare pentru rautate, dar e adevar!

 3. miazabalt zice:

  Domnilor acest om spune lucruri adevarate.RAUTACIOSILOR

 4. Vali Horlescu zice:

  Deplorabil si descalificant sa te numesti profesor si sa-ti dai cu parerea despre ceva care nu ai citit in totalitate, sa te afisezi duhovnicesc si erudit copiindu-l stangaci la port, vorba si ton pe Richard Wurmbrand.(Poate o indrazni careva sa-i spuna intr-o zi ca-i tare caraghios sa faca asta tot timpul.)

  In rest, toate felicitarile pentru ce face la Forumul Civic Roman, scoala Maranata si pentru promovarea lui Richard Wurmbrand.

 5. Pingback: Ioan Panican despre “Răscumpărarea memoriei” şi autorul ei Vasilică Croitor. « Peregrin…gânduri pe marginea drumului

 6. peter zice:

  NOUA NE PLACE SA AUZIM SI SA ASCULTAM LUCRURILE NEGATIVE ORI DECATE ORI AVEM OCAZIA SI MAI MULT CAUTAM OCAZII. CRED CA ACEASTA CARTE NU AFOST INSPIRATIA DUHULUI SFANT PENTU CA DUHUL NU LUCREAZA FARA HRISTOS . TOATE SUNT PENTU SLAVA LUI..AMIN……………………CINE CITESTE CARTEA SA O CITEASCA CA SI PE UN ROMAN, CACI ADEVARUL NU ESTE IN TOTALITE SI MAI MULT SAR PUTEA CA DOMNUL ISUS SA FI MISLOCIT PENTRU TOATE ACESTE SUFLETE MAI ALES DACA NUMELE LOR SUNT IN CARTEA VIETI. IAR TU SUFLETE CARE CREZI CA ESTI A LUI HRISTOS SA RAMII AFARA CERCETAND PACATELE ALTORA. PAZESTETI CUGETUL CURAT SI CERE DOMNULUI INTELEPCIUNEA DUHULUI SFANT SI O MINTE INTELEATA SI DEOSEBIREA DUHURILOR.

 7. Ionuţ Epure zice:

  frate peter, se pare că nici dumneata nu ai citit cartea, dar ştiţi că nu tot ce scrie e adevărat şi că nu a fost scrisă sub inspiraţia Duhului Sfânt. dar, să o luăm altfel: spuneţi-mi o carte ce a fost scrisă sub inspiraţia Duhului aşa cum a fost Scriptura. Şi mai e un lucru: slujitorii care s-au pocăit după 89, au recunoscut colaborarea cu Securitatea încă dinainte să apară cartea; cei care nu s-au pocăit, nu o vor face nici acum, când există materialele incriminatorii.

 8. stoian cristian zice:

  stimati domni si frati , daca ascultati cu atentie ce spune acest crainic al imparatie va veti da seama ca are mult adevar in ceea ce spune ,eu am auzit foarte multe lucruri serioase si pline de maturitate despre el ,in ceea ce priveste calauzirea duhului sfint ,felul ca are curajul sa discute anumite lucruri bisericesti ,probleme serioase pe care altul le-ar trece cu vederea arata ca are un ochi format si vede bine mersul lucrurilor. Cu privire la slujitori care ii face cultul penticostal la scoala de teologie ,dreptatea ii clara = functionari religiosi [ ca ori care meserie timnplar mecanic etc ] cel putin in fapte alegerea slujitorilor era mai speciala si insotirea lor in lucrare era insotita de o putere si manifestare aparte.

 9. stoian cristian zice:

  azi doar o dictie uscata si o mingiere amagitoare . cu privire la dl pastor vasile croitorul il cred si il privesc prin prisma scripturi si un element

  proverbe 20 19 ; cine umbla cu birfeli da pe fata lucrurile ascunsa si cu cel ce nu-si poate tinea gura sa nu te amesteci.

  daca acest cuvint nu va lamureste mai cititi si rugati -va .in rest dl sa te intareasca frate PANICAN sai va asteptam la baru mare ,jd hd

 10. Pingback: Cristosul Arian – anexarea bisericii germane intereselor celui de-al treilea Reich « Clujul Evanghelic

 11. JohnV zice:

  JohnV Daca Dl. Panican nu crede si afirma ca nu este adevarat ceia ce Croitoru a scris in carte , ii pot spune deschis ca este o persoana incorecta si nu Dumnezeiesca pentru ca tot ceia ce Croitoru a scris cunosc personal si nimeni nu ma poate contrazice de lucruri cunoscute pe aceea vreme, personal si vazute. Pot sa spun ca Vasilica nu a cuprins decit o mica parte sunt mult mai multe fapte inca nedesvaluite si poate nu vor fii niciodata . Un lucru ramine cert biblic ca orice lucru facut la intunerec va fi dat la lumuna ceia ce cei mai multi trec cu vederea. Dle Panican orice functie am avea si oricine ne-am crede, adevarul ramine adevar, si nu poate fi acoperit nicicum . Am trait acele evenimente si le cunosc personal, credeti ce vreti, nu va ia nimeni acest drept. Cartea este dela Dumnezeu chiar daca Croitoru nu va intra in Imparatie ,Dumnezeu vrea pocainta celor ce au gresit si nimic mai mult. Acesta este voia LUI, sa li se mai dea o posibilitate pacatosilor.

 12. Pingback: Cristosul Arian – anexarea bisericii germane intereselor celui de-al treilea Reich | de Cluj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s