SuceavaTA – chestionar

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la SuceavaTA – chestionar

 1. cris zice:

  Am si eu o intrebare pentru cei care au inventat un asemenea de chestionar:Chiar va pasa de Suceava?Daca v-ar pasa cu adevarat de Suceava atunci ati mijloci inaintea Domnului pentru Suceava si ati spune oamenilor ca din cauza coruptiei,a minciunei,o toate lucrurilor care sunt facute impotriva lui Dumnezeu am ajuns aici unde suntem azi si fara Dumnezeu nu vom avea parte de binecuvantare .Decat sa ne ocupam cu lucrurile politice mai bine noi ca si crestini sa venim si sa ne smerim inainta lui Dumnezeu si sa ne cerem iertare ca prea ne identificam cu lumea in loc sa ne identificam cu Domnul Isus.De geaba facem conferinte si chemam frati cum a fost fratele din Argentina daca noi nu luam aminte la ce ne vorbeste Dumnezeu.Cand niste tineri din Suceava au facut ceva in genul cum a facut fratele din Argentina si au aparat Evanghelia (ex.reclamele pornografice),majoritatea pastorilor au zis despre acesti tineri ca nu sunt in toate mintile .Ex.Si Domnul Isus a facut ceva iesit din comun cand i-a scos pe cei care vindeau in Templu,Pavel era nebun pentru Hristos si asa ar trebui sa fim si noi astazi,nu sa ne dam bine cu politicienii ,sa inchidem ochii la toate nelegiuirile ca sa capatam si noi ceva .Domnul sa aiba mila de noi care ne numim crestini si sa ne trezeasca din starea aceasta de atipire in care ne-a adus satan.

 2. suceavaevanghelica zice:

  Realitatea sta diferit de modul in care o prezinti in acest comentariu. Daca esti dispusa in a afla cum stau lucrurile pot organiza o intalnire intre „defaimator” si cei defaimati. Vorbesc asa pentru ca nu cred ca esti in nencunostinta de cauza in ceea ce priveste existenta unui sms care a circulat si inca mai circula prin Suceava. Daca se doreste un onest dialog putem organiza o intalnire lamuritoare la care am sa te invit sa fii parte pentru a vedea clar lucrurile.

 3. coco zice:

  Chestioanarul este in mod evident un sondaj de opinie cu scop politic si probabil comandat politic. A inceput pregatirea pentru campania electorala si e nevoie de niste informatii mai „proaspete”. Partea cu „iti pasa de Suceava… implica-te…. tu decizi .., blablabla…” e pentru cei mai naivi. Si nu stiu cati mai sunt prin Suceava ….
  Altceva nu inteleg: de ce evanghelicii se implica asa de rapid si entuziast sa faca jocurile politice ale unora sau altora? Nu cred ca face parte din viziunea lor sa acapareze cat mai multa putere politica, sau poate ca da?

 4. suceavaevanghelica zice:

  Sondajul nu este comandat politic ci apartine Asociatiei PentruSuceava. Daca doresti esti invitatul meu atunci cand vor fi centralizate. Nu este nimic de ascuns.

 5. nac zice:

  Cum a spus coco in comentariul de mai sus.. elegerile sunt aproape.. :)) Aceasta asociatie este vizibil departe de neutralitate politica. 🙂 E deajuns sa faci un tur pe site-ul lor pentru a observa.

  @admin: Unde vor fi publicate rezultatele acestui chestionar? Care este scopul final, strategia, cum veti actiona in continuare, pentru ca ar fi inutil doar acest chestionar..nu crezi? Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s