Tiberiu Ciubotari scrie o nouă carte

Tiberiu-Ciubotari (1)

 

Scriu o nouă carte este răspunsul pe care vi-l dau celor care m-aţi întrebat la ce proiect lucez în prezent. Mă preocupă tema isprăvniciei, altfel spus, care sunt condiţiile în care Dumnezeu ne binecuvintează din punct de vedere spiritual şi material?

Pentru a scrie acest volum am citit peste 100 de cărţi pe care le vei putea vedea trecute la bibliografie atunci când va apărea cartea. M-am documentat foarte serios deoarece foarte serioase sunt problemele pe care le avem în acest domeniu. Văd o mulţime de creştini care eşuează din neştiinţă, din naivitate, din confundarea credinţei biblice cu misticismul, etc. Eu însumi am crezut că ştiu şi că mă pricep, dar mi-am dat seama că încă am multe de învăţat. De aceea am învăţat şi continui să învăţ – de fapt primul câştigat din lucrul la această carte sunt eu. În ultimile luni am făcut mai multe schimbări importante în viaţa mea – o să scriu despre unle dintre ele.

citeste mai mult aici

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tiberiu Ciubotari scrie o nouă carte

  1. Misu Croitor zice:

    Mda..,fratele Tibi si vechiul obicei : obiceiul(” naravul”) de a scrie carti bune.Deie Domnul cat mai multe(carti bune),ca e mare nevoie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s