Andrew Coleclough și Clive Langston la Biserica Betleem, Suceava

Andrew-horz

În perioada 11-13 Septembrie Biserica Baptistă Betleem din Suceava primește vizita echipei SGA formată din Andrew Coleclough și Clive Langston. Aceștia vor susține un număr de prelegeri cu tema „Isaia: Profetul Evangheliei” Vineri de la ora 18 și Sâmbătă de la ora 10, după care vor fi prezenți în cadrul întâlnirii de tineret de Sâmbătă de la ora 18. Duminică 13 Septembrie cei doi vor predica în cadrul întâlnirilor Bisericii Betleem de la orele 9 și 18.
 
Andrew Coleclough a lucrat 25 de ani ca profesor de Fizică și are mulți ani de experiență în conducerea bisericii, servind ca prezbiter în biserica “Emanuel” din Cheshire . Andrew s-a alăturat personalului SGA în 2012 având  responsabilități în nordul Angliei și Țara Galilor. El este căsătorit cu Jan și împreună au trei fii.
 
Clive Langston a lucrat o scurtă perioadă ca misionar voluntar în Londra. A studiat la Colegiul Moorlands specializându-se în studii pastorale. A slujit în mai multe biserici în West Sussex, Hertfordshire și Devon. După 11 ani de slujire pastorală Clive s-a alăturat echipei SGA în 2014 ca reprezentant regional pentru sud-estul Angliei și predicând în Europa de Est și Asia Centrală. Este căsătorit cu Margaret și au împreună cinci copii.
pastor Cătălin Croitor
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s