Cristian Sonea îi răspunde lui Lucian Mîndruţă

sonea-horz

Pastorul bisericii baptiste Speranţa din Oradea, Cristian Sonea în predica de duminică dimineaţa – 23 octombrie 2016 – îi răspunde jurnalistului Lucian Mîndruţă.

mindruta

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Cristian Sonea îi răspunde lui Lucian Mîndruţă

 1. MARY zice:

  -pastorul Iuga a chemat pe oameni sa-l de-a jos pe Johanis…fiti corecti…!!!-deja va erijati in revolutionari…Si vedeti ca deja duceti poporul pe o pista periculoasa…Manifestarile sindicale distrug adevarata spiritualitate…SI IATA CA AU INCEPUT!-UNDE NU E DUH SFANT,intervin pastorii cu duh sindical… Protestantismul harului ieftin a ajuns ,,coada de topor,,.Jalnic!!!

 2. Andrei Bejenariu zice:

  Da mai mary! Revolutionar a fost si Domnul Isus in templu cand a vazut pacatul si a rasturnat mesele negustorilor. Tot Jalnic? Tot fara Duh Sfant?

 3. @mary te indemn sa asculti predica. Commentul imi arata clar ca nu ai ascultat ce zice Cristian Sonea. Chiar nu e vorba de asa ceva. Daca vei asculta pana la final, Cristi spune despre ce ar trebui biserica sa faca si acolo raspunde si unor astfel de indemnuri totalitare similare cu ale altor pastori.

 4. @succeava evanghelica ar fi frumos sa folositi sursele reale pentru astfel de mesaje: https://www.youtube.com/watch?v=Gxd_nZzWS-M

 5. Dona zice:

  Mary nu mai milita pt persoane militeaza pt Divinul adevar atunci nu o sa mai fii CONFUZA si sa scrii asa tembel, NOI AVEM DREPTUL TOTUSI LA EXPRIMARE DAR NIMENI NU NE AUDE PT CA VOI AVETI TOATA MEDIA LA PICIOARE SI REPETATII PROSTII SI DESPRE NOI:
  Nu cunosti istoria poporului roman pe care nimeni nu l a intrebat daca vrea sa condamne la moarte pe Mihai, pe Stefan, pe Closca si Crisan, pe Cuza sau pe Ceausescu pt ca poporul Dac are har el nu ucide nu condamna nu tradeaza dar moare nestiut curat si PUR CA HERMINA ai bunul simt si nu ne murdari ca toti calcam pe umeri de eroi ca suntem plini de duh sau santem goi!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s