Dupa vizita la Suceava profesorul Marius Cruceru scrie „Comentariul politic”

Săptămâna trecută profesorul Marius Cruceru s-a aflat la Suceava pentru mai multe zile. A predicat în mai multe biserici. Azi – 7 februarie – am citit o postare de-a dumnealui prin care anunţă o altfel de abordare în ceea ce priveşte postările despre situaţia din ţară. Are motivele sale. Le enumeră. Printre ele apare menţionată şi recenta vizită la Suceava. Se pare că a observat puternicul contrast dintre cerul albastru şi „omul roşu”. Asta a dus la un sentiment de intoxicare. Îl redă printr-o imagine pe care pasionaţii de ciclism o înţeleg cel mai bine:

„După ce ieri am postat cîteva gînduri, limpezit fiind un pic după ce am privit cerul Bucovinei, cînd oameni la care nu m-aș fi gîndit mi-au sărit imediat la jugulară, m-am simțit intoxicat, ca atunci cînd stai și respiri ca biciclist în dreptul unei țevi de eșapament care iese din spatele vreunui camion.” –                         5 februarie2017

Nu este abandon. Este o altfel de abordare. O abordare doferită. Asta a ales dumnealui. Nu consideră că este abordarea care trebuie îmbrăţişată de toţi. Eu personal cred că va reveni cu postări mai nuanţate în cele 70 de zile şi mai ales după ce se vor fi încheiat aceste zile.

Citeşte articolul „Comentariul politic” şi vei vedea despre ce este vorba.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s