Uniunea Baptistă a trimis 221 de scrisori către Administrația Prezidențială, Camera Deputaților și Senat

Viorel IugaUniunea Baptistă din România a depus astăzi – 15 martie 2017 –  la Administrația Prezidențială, la Camera Deputaților și la Senat, prima tranșă de 221 de scrisori adresate de 195 de instituții și 26 de persoane fizice în care este exprimat sprijinul pentru demersul cetățenesc iniţiat de Coaliţia pentru familie. Aceasta, aşa cum bine ştim doreşte modificarea Constituției în sensul definirii căsătoriei ca uniune liber consimțită între un bărbat și o femeie.

Cele 221 de scrisori se adaugă documentelor similare depuse la instituțiile Statului în mod individual și de către alte ONG-uri, persoane fizice sau unități de cult aparținând altor culte religioase şi vor fi urmate de altele similare în perioada următoare.

Amintim faptul că inițiativa cetățenească a întrunit sprijinul a peste trei milioane de cetățeni și este sprijinită de toate cultele religioase din România.
Dumnezeu să binecuvânteze România, toţi cetăţenii şi toate familiile ei!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Uniunea Baptistă a trimis 221 de scrisori către Administrația Prezidențială, Camera Deputaților și Senat

  1. Felicitari fratilor baptisti…

  2. Pingback: Uniunea Baptistă a trimis 221 de scrisori către Administrația Prezidențială, Camera Deputaților și Senat – CrestinTotal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s