Suceveni despre ”Marșul pentru viață 2017”

Dr. Marian Craciun, medic ginecolog din Suceava, ofera cateva sfaturi femeilor insarcinate, precum si o invitatie de a participa la Marsul pentru Viata, ce va avea loc sambata, 25 martie 2017, la ora 15, cu plecare de pe esplanada Casei de Cultura din Suceava.

Dl. Sorin Filip, director al Centrului Cultural Bucovina si interpret de muzica populara, vorbeste despre frumusetea de a fi parinte si indeamna pe toti sucevenii sa participe la Marsul pentru Viata, ce va avea loc sambata, 25 martie 2017, la ora 15, cu plecare de pe esplanada Casei de Cultura din Suceava.

Dna. Conf. Univ. Dr. Otilia Clipa ne vorbeste despre conditia de a fi mama intr-un interviu acordat organizatorilor Marsului pentru Viata.

Dna. Prof. Otilia Clipa, totodata decan al Facultatii de Stiinte ale Edcatiei din cadrul USV, sustine initiativa Provita la nivel national si sprijina Marsul pentru Viata, ce va avea loc sambata, 25 martie 2017, la ora 15, cu plecare de pe esplanada Casei de Cultura din Suceava.

Dr. Adina Frenti, medic neonatolog din Suceava, vorbeste despre ce inseamna sa fii mama si indeamna sucevenii sa participe la Marsul pentru Viata, ce va avea loc sambata, 25 martie 2017, la ora 15, cu plecare de pe esplanada Casei de Cultura din Suceava.

 

Dl. Tiberiu Avram, redactor sef la cotidianul Monitorul de Suceava, ne spune, intr-un scurt interviu, ce l-a convins sa fie un sustinator al vietii inainte de nastere. Domnia sa face si un apel pentru participarea la Marsul pentru Viata, ce va avea loc sambata, 25 martie 2017, la ora 15, cu plecare de pe esplanada Casei de Cultura din Suceava.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Suceveni despre ”Marșul pentru viață 2017”

  1. Janeth zice:

    Dr. Adina Frenți e un medic de aur. Cu atata gingasie se poarta cu bebelusii, de zici ca e mama lor ,nu medic. Ma bucur ca am intalnit’o, cand am nascut acum 8 luni. E frumos ca exista si astfel de medici la Suceava!
    Tot respectul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s