Conferință pe tema familiei și ”Marșul pentru viață” la Piatra Neamț – 24 martie 2018

Familia celula de baza a societatii Piatra Neamt

„Va rămâne familia celula de bază a societății”?
La această întrebare vor răspunde invitații simpozionului „Familie și societate” organizat pe 24 martie 2018 la Piatra Neamț.

La acest simpozion vor conferenția următorii invitați:
– Senator Titus Corlățean
– Deputat Daniel Gheorghe
– Ex-deputat Mircea Roșca
– Preot prof. univ. dr. Stelian Tofană
– Purtătorul de cuvânt al Coaliției pentru familie avocat Ana Corina Săcrieru
La sfârșitul simpozionului participanții vor participa la „Marșul pentru viață 2018 Piatra Neamț.”
Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Conferință pe tema familiei și ”Marșul pentru viață” la Piatra Neamț – 24 martie 2018

 1. misucroitor zice:

  EU CRED CĂ ACTUALMENTE EXISTĂ ÎN LUME DOUĂ … grupări ideologice!

  Prima grupare este deja cunoscută, ea promovează agresiv imoralitatea (LGTB & compania, ideologii pro-avort etc.,…) provocând „criza spirituală”!

  A doua grupare este lumea creștină ce este constrânsă acum să lupte pentru restabilirea principiilor morale şi reabilitarea Instituției familiei în lume!

  Totuși v-ați gândit că este posibil că ambele grupări să fie dirijate din acelaşi centru pentru a se obține un numitor comun!? O sinteză.

  Deznodământul previzibil!

  Lumea creștină va câștiga bătălia în măsura în care, conștientă sau nu, va pune umărul la promovarea şi stabilirea unei autorități politice globale binefăcătoare: Anticristul Papal care va legifera moralitate, va restabili ordinea într-un echilibru de mijloc (un fel de Nouă Ordine Evanghelică) ca răspuns la „criza spirituală” a omenirii. Cred că nu mai este cazul să explic anticul procedeu de manipulare a maselor: Problemă + Reacție= Soluție!

  Conştiente sau nu, ambele grupări(mișcări) ideologice sunt dirijate , în interesul celor care le şi controlează! Interesul final fiind UNITATEA MONDIALĂ (cu orice preț), și, din punctul lor de vedere, presiunea exercitată de LGTB asupra creștinismului este „necesară”(!), pentru a provoca mult dorita unitate ecumenică creștină (între protestanți și catolici, care sunt nevoiți astfel să se unească împotriva „inamicului comun”, pentru a salva valorile creștine; se formează/ modelează gândirea COLECTIVĂ).

  Creştinii încă nu realizează că sunt manipulați să pună, şi ei, umărul pentru ca Vaticanul să îşi atingă scopul… care va duce la stabilirea şi definitivarea unei autorităti globale: putere de decizie politică în mâinile unui papă mondial [„Toţi au același gând și dau fiarei puterea și stăpânirea lor.” Ap. 17:13]!

  Vorbim de o dialectica hegeliană(caracteristică Ordinului Iezuit: care are unic scop al existenței lui, prin jurământ, aducerea lumii sub controlul deplin al unui papă mondial, ca monarh universal, o viziune şi o SINGURĂ autoritate publică globală, şi care să fie şi independentă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s