Noul Avocat al Poporului în Romania nu are un parcurs pro valori creștine

Un material scris de Peter Costea

Renate Weber a fost aleasă, miercuri, pe 26 iunie 2019, în funcția de Avocat al Poporului. D-na Weber a fost europarlamentar din 2007 până în 2019. Alianța Familiilor din România a monitorizat îndeaproape activitățile ei, pozițiile pe care le-a luat în România și în Parlamentul European privind valorile, cât și voturile pe care le-a dat privind rezoluțiile din Parlamentul European.

Pot să vă spun că dna Weber susține avortul, drepturile „minorităților sexuale” și că a votat în mod consistent împotriva valorilor și intereselor noastre. A susținut și votat rezoluțiile anti-valori, anti-creștine, pro-avort și pro-homosexuale din Parlamentul European.

Asupra acestor lucruri am informat românii de-a lungul anilor prin canalele mediatice AFR. Despre pozițiile anti-creștine ale dnei Weber vă voi informa cu altă ocazie. Astăzi vă informez doar privind pozițiile ei pro-avort.

Pe 23 aprilie 2008, d-na Weber a avut o intervenție, în calitatea ei de europarlamentar PNL, în plenul Parlamentului European la Strasbourg. Pe 28-30 aprilie 2008 urma să fie în Peru la o conferință la nivel înalt între UE, America Latină și Caraibe.
A folosit intervenția ei pentru a critica aspru Nicaragua catolică care atunci (și azi) refuza să legalizeze avortul. Nicaragua este un caz cu totul special, această țară votând constant împotriva avortului în ONU și în structurile internaționale ale Emisferei Vestice.

În 1979, Nicaragua a căzut victima unei insurgențe marxiste, fiind condusă aproape 15 ani de marxiști, în frunte cu Daniel Ortega. În timp, marxistul Daniel Ortega a devenit creștin și a abandonat marxismul. La fel și alți membri ai juntei marxiste din Nicaragua.

Odată cu prăbușirea sistemului sovietic, sistemul marxist din Nicaragua s-a prăbușit și el. Foștii marxiști, de acum deveniți creștini, au continuat să rămână la conducerea țării, îndreptând țara spre democrație, alegeri libere, adoptând politici pro-valori. Au continuat să refuze să legalizeze avortul și căsătoriile homosexuale.

În ultimii 15 ani, activiștii pro-avort din Europa și America au început să lanseze acțiuni internaționale împotriva Nicaraguei pentru a forța legalizarea avortului. Intervenția dnei Weber trebuie, deci, înțeleasă în acest context. Dintre toate țările Americii Latine care au refuzat să legalizeze avortul, dna Weber s-a luat de Nicaragua, menționând în intervenția ei exemplul a două fete minore însărcinate care nu au putut să facă avort.

D-na Weber numea avortul „un drept al omului”, „o valoare” pe care Uniunea Europeană trebuie să o promoveze în relațiile ei cu terții, inclusiv America Latină.

Alegerea dnei Weber în funcția de Avocat al Poporului nu e de bun augur. Avocatul Poporului reprezintă poporul român în întregimea lui. Din „poporul român” fac parte și copiii nenăscuți fără de care nu ar putea exista niciun „popor”.
Sunt profund îngrijorat, deoarece dna Weber foarte probabil își va folosi funcția în detrimentul nostru și al intereselor noastre valorice.

Alegerea d-nei Weber a fost o decizie politică. Am spus-o mai devreme în acest an și din nefericire trebuie să o spun din nou: alegerile au consecințe. Creștinii României nu sunt reprezentați în Parlamentul României și nici în Parlamentul European. Nu pentru că nu ar putea fi reprezentați, ci pentru că aceasta este consecința directă a comportamentului nostru electoral.

Prea puțini dintre noi ne informăm cu privire la candidați sau față de pozițiile lor privind valorile, nu votăm candidați cu valori, ori pro-valori, și așa ne trezim cu parlamentari anti-creștini și anti-valori în poziții de autoritate peste noi.Parlamentari care, din nefericire, dau tonul valoric în România și Europa, în loc să o facem noi.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s