Daniel Grigoriciuc vine acasă, la Suceava

Florin Milici s-a dus după Daniel Grigoriciuc azi dimineață – 21 aprilie. După o adevărată aventură, prin multiple filtre, a reușit să ajungă la Iași. A fost o surpriză pentru Daniel Grigoriciuc vestea aceasta că poate să plece. El se aștepta cel mai devreme să fie posibilă plecarea de la Iași, miercuri pe 22 aprilie.

Iată mesajul prin care ne anunța pe noi cei din echipa RVE Suceava că revine acasă. Se vede din scurtul mesaj o bucurie care nu are cum să-ți scape.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Daniel Grigoriciuc vine acasă, la Suceava

 1. urmaș al Lui ISUS zice:

  SLAVĂ DOMNULUI!

 2. Andras Teodor zice:

  Glorie Domnului Isus

 3. Melania Duciuc zice:

  Slava Domnului ca El mai face si azi minuni!

 4. Dan Boingeanu zice:

  Slăvit să fie Domnul pentru această minune! Să aveti o calatorie în siguranță și să depășiți orice obstacol, ca să ajungeți cu bine acasă.

 5. Valentina zice:

  Mare Dumnezeu avem! Slava Lui!
  Ne bucuram asa mult ca va intoarceti acasa in familie, Dumnezeu sa daruiasca vindecare deplina la intreaga familie. Ne rugam ca si sora Tabita sa se intoarca acasa vindecata cat de curand.

 6. Pingback: :) …VESTI BUNE – Daniel Grigoriciuc vine acasa… :) | Petrica Moisuc

 7. Ieremie zamfir zice:

  Slăvit sa fie Domnul care ne poarta zilnic in carul sau de biruința .

 8. NELU LUCA zice:

  GLORIE DOMNULUI, EL E DUMNEZEU !!!!!!!!!!!!!

 9. Catalina Ene zice:

  Pace! Sunt suceveanca dar locuiesc de 30 de ani in Constanta. Nu il cunoac personal pe fratele Grigoriciuc, dar am fost sensibilizata de Duhul Sfant sa plang si sa ma rog, sa ma bucur de fiecare progres in terapie, sa nadajduiesc in vindecarea fratelui, prin interventia Divina! Domnul ne-a surprins astfel, numai El, Domnul, putea lucra si a facut-o atat de monunat! Glorie Lui! Domnul a lucrat minunat si in dreptul unei verisoare ( sora ) in Anglia, Iliana Marei, care a fost grav afectata de virusul covid 19. Copiii ei au fost sunati de cateva ori ca o vor deconecta de la aparate( ea fiind in coma indusa) si nu mai da semne. Spuneau doctorii ca o vor deconecta, dar Domnul Isus a pus balsam tamaduitor si astazi este la un salon , respira singura, vorbeste, se misca! Glorie Tatalui si Fiului si Duhului Sfant, care face minuni mari! Lauda Lui in veci! Ii multumim si ne prosternem cu reverenta, pentru ca numai El merita, toata cinstea si slava! Amin!

 10. Cristina Mireuta zice:

  Slava Domnului 🙏

 11. Cristina SOHOREANU zice:

  SLAVĀ DOMNULUI !!! Pentru cei care-l iubiți vā rog sā-l lāsati sā se refacā pe deplin. În plus:nu-i încārcati casa si bucātāria cu de de toate … În aceastā perioadā de refacere este bine sā continue cu odihnā si dieta albā…totul fiert si eventual același fel toatā ziua….AJUTĀ sistemul imunitar care este slābit. Fraților si surorilor,sā fim înțelepți 🙏❤️

 12. Mulțumim Domnului Dumnezeu că este salvatorul nostru în vremuri de cumpănă, când disperarea ne dă târcoale să ne zdruncine mică noastră credință, El nu ne lasă să cedăm, ci ne vine în ajutor ca să ne dăm seama ca El este viața ,prin aceasta ne face mai puternici ,mai credincioși și mai responsabili față de El și ceilalți semeni.Domnul să vă binecuvânteze întreaga familie cu sănătate, pace și credință.

 13. Pingback: Daniel Grigoriciuc a venit acasă, la Suceava – CrestinTotal.ro

 14. Pingback: Daniel Grigoriciuc vine acasă, la Suceava | Suceava Evanghelica – B a r z i l a i – e n – D a n

 15. Claudia Armbrister zice:

  Christos e viu! Si inca lucreaza si va tine pentru lucreara Lui. Slavit sa fie Domnul! Pace voua !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s