O nouă bucurie pentru Daniel Grigoriciuc: toată familia împreună

Ieri pe 21 aprilie, Daniel Grigoriciuc ajungea acasă de la Iași. Miercuri pe 22 aprilie și soția sa Tabita a fost externată din Spitalul Județean Suceava. Iată că toată familia este acum împreună și fără doar și poate acesta este un semn al intervenției divine.

Împărtășesc această bucurie, scriu despre ea, pentru că numărul ”colegilor” lui Daniel Grigoriciuc a crescut. Enorm de mulți au empatizat și au insistat la Dumnezeu în rugăciune pentru o minune. Minunea s-a întâmplat!

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la O nouă bucurie pentru Daniel Grigoriciuc: toată familia împreună

 1. CRISTINA SOHOREANU zice:

  ALELUIAAAAA !!! Mari si minunate sunt minunile lui DUMNEZEU fatã de mine/tine !!!
  3 Ioan 1:14 Nădăjduiesc să te văd în curând și atunci vom vorbi gură către gură. Pacea să fie cu tine. Prietenii îţi trimit sănătate. Spune sănătate prietenilor, fiecăruia pe nume. Amin.
  Sãnãtate DANIEL !!!🙋
  Sãnãtate TABITA !!!🙋
  3 Ioan 1:2 Preaiubitule, doresc ca toate lucrurile tale să-ţi meargă bine și sănătatea ta să sporească tot așa cum sporește sufletul tău.
  Vã iubesc,CRISTINA SOHOREANU

 2. Pazargic Valeria zice:

  Multumim Doamne Isuse pentru vindecarea acestei familii. Amin

 3. Însănătoșire grabnică și Domnul Isus,vindecătorul și Mântuitorul sufletelor noastre să se atingă și de voi într-o miraculoasă vindecare!Amin și pacea sufletului nostru și a Domnului Iisus Hristos sa fie o țintă miraculoasă,din care purcede armonia sufletului curat și a gândului smerit și sfânt,înălțat către un Isus Cristos neîntinat!

 4. Ovi zice:

  Ne bucurăm mult și noi pentru această minune și pentru acest act de bunăvoință din partea Domnului nostru. El a ascultat glasul rugăciunilor multor frați și surori de peste tot…. Domnul sa va ajute sa va refaceți sănătatea și să puteți continua slujirea cu mult har și cu o cunoaștere mai proaspătă a Domnului. Vă îmbrățișăm cu toată dragostea! Ovi – Galați

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s