CINCI BENEFICII ALE ANULUI 2020

Deși poate să pară nepotrivit iată că există beneficii notabile chiar și din anul 2020. Pastorul Doru Cîrdei din Chișinău le evidențiază și astfel au ieșit cinci la număr.

DORU CÎRDEI

Anul 2020 a fost dominat de experiențe negative care au generat știri negative și concluzii negative. Totuși, în calitate de om și lider, am notat câteva experiențe pozitive, benefice trăite în anul pe care tocmai l-am lăsat în urmă. Sunt concluzii care îmi sunt de mare folos în anul 2021.

Flexibilitate cu privire la schimbări.

Schimbarea este parte esențială a procesului de dezvoltare. Schimbarea este una dintre responsabilitățile de bază ale liderilor, însă nu este ușor nici de asumat și nici de implementat din cauza rigidității față de ea. Sunt mulți oameni care se opun schimbărilor iar o bună parte din lideri jonglează cu preferința mulțimii de a respinge schimbarea și sunt lideri ai neschimbării. Anul 2020 a descurajat pe mulți oponenți ai schimbării făcându-i mai flexibili, aceasta dând posibilitate multor lideri să opereze schimbările necesare în vederea actualizării și optimizării strategiilor și metodelor.

Intensificarea inovațiilor.

Chiar de la începutul…

Vezi articolul original 491 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s