Ce face Daniel?

Este în clasa a 4-a și s-a oferit să se roage pentru pastorul Daniel Brânzei din Anaheim, California. Eu am cerut întregii clase, la ora de religie, să se roage, însă el a solicitat să se roage personal . S-a rugat. A fost o rugăciune în care spunea des, Daniel. Pur și simplu, Daniel, de parcă era colegul lui de bancă. O spunea cu respect, dar într-un fel nu prea întâlnit la noi la români. Știa pentru cine se roagă pentru că le-am arătat elevilor o fotografie. Nu-l știu chiar atât de bine pe pastorul Daniel Brânzei dar sunt convins că dacă ar fi fost de față nu ar fi fost defel deranjat de acest mod personal de adresare. Oricum, în clasă a fost o manifestare a Împărăției lui Dumnezeu. Pentru un pastor baptist s-a rugat un elev ortodox, din ramura Oastea Domnului, care învață la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava, care funcționează într-un spațiu penticostal. Superb!

Luni, 15 februarie, elevul m-a întrebat: ce face Daniel? Direct, neaoș și cu o sclipire în ochi, inocentă, din nou Daniel. Fără să clipesc i-am zis că nu mai este la spital.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ce face Daniel?

  1. Pingback: Fratele meu de la Suceava – Ce face Daniel? – B a r z i l a i – e n – D a n

  2. Spune-i că Daniel îl invidiază că poate învăța la o asemenea școală. În școala lui nu era voie să te rogi sau să vorbești despre Dumnezeu. Spune-i că Dumnezeu ascultă rugăciunea lui și eu mă simt din ce în ce mai bine. Dacă îmi va fi îngăduit să mai trec prin Suceava, vreau să-l cunosc și să fac o poză cu el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s