Alcoolul biruit de sângele lui Iisus!

Ghiță Ignat a ales să scrie despre o minune care presupune schimbarea totală a unei persoane care nu se putea salva singură din valurile alcoolului. Și de această dată mesajul lui Ghiță are o componentă personală care conturează mărturia.

The good fight

În dimineața aceasta, am avut bucuria să iau parte la un eveniment cu mare însemnătate pentru mine, pentru familia mea, dar mai ales pentru vărul meu, Ghiță Rîpan.

Vă voi povesti, în câteva rânduri, despre cine este vărul meu. Este un tânăr care s-a luptat mulți ani de zile cu dependența de alcool. Un tânăr pe care l-am reîntâlnit după mult timp, în iarna lui 2018, într-un spital de psihiatrie, tot din cauza alcoolului. A urmat apoi, ca tot din cauza alcoolului, să i se amputeze din degetele de la picioare, pentru că beat fiind, a dormit în ger, fără căldură. Fiecare zi era pentru vărul meu Ghiță aproape la fel, pleca din casă dimineața cu un singur scop, acela de a face rost de bani pentru băutură. Cutreiera ulițele satului cerând aproape din poartă în poartă bani, unii din milă îi dădeau, alții deja sătui, îl alungau. Spuneau unii…

Vezi articolul original 352 de cuvinte mai mult

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Alcoolul biruit de sângele lui Iisus!

  1. Pingback: Alcoolul biruit de sângele lui Iisus! | Ciprian I. Bârsan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s