Salvați copiii Furdui! – protest Hannover

𝗣𝗥𝗢𝗧𝗘𝗦𝗧

Salvați copiii Furdui!

Duminică, 18 septembrie 2022

Locația: Hannah-Arendt-Platz 1, 30159, Hannover

Ora: 12:00

După aproape un an jumătate de la intervenția abuzivă a angajaților Jugendamt Heidekreis in Familia Furdui, copiii trec prin traume neimaginabile și cu greu mai pot îndura tratamentul la care sunt supuși.

Situația copiilor mai mici este foarte incertă, deoarece Jugendamt nu a dorit să facă un plan de reunificare a familiei. Familia are nevoie de susținere din partea noastră.

Pentru copiii cei mari, la instanța superioară va fi in octombrie o nouă evaluare a situației și, după caz, pot fi lăsați acasă David și Naomi. Pentru acest lucru li s-au impus părinților niște condiții a căror îndeplinire a fost blocată intenționat astfel încât să se amâne acest termen.

Mulțumim tuturor susținătorilor familiei Furdui! Mulțumim fraților și surorilor care au susținut această familie până acum, mulțumim pastorilor și bisericilor care s-au implicat și vă rugăm să fiți alături de părinții și copiii Furdui în continuare. Este nevoie urgentă să ne unim mai mult ca oricând pentru a demasca aceste practici abuzive și inumane, iar Familia Furdui să fie reunită.

#jugendamt#heidekreis#furduifamily#walsrode

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s