Conferința de educație timpurie este găzduită de Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava

Sâmbătă, 29 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii din învățământul preșcolar și primar sunt invitați la a doua ediție a Conferinței de Educație Timpurie organizată la Suceava. Evenimentul cu tema ”Educația vine din inimă!” va avea loc la Școala Filadelfia, începând cu ora 9:00, iar accesul este GRATUIT pentru cadrele didactice din sistemul public de învățământ.

Tema acestei conferințe este una care invită la abordarea învățării din perspective multiple, pentru toate tipurile de inteligențe. Sesiunile de training au fost create pornind de la conceptul de ”stare de bine” în sala de clasă, importantă în acumularea de cunoștințe și deprinderi relevante în viitor. Modul în care dezvoltăm aceste arii astăzi se va reflecta în viața de adult a noilor generații. Va fi o editie pentru viitor, ancorată în prezent.

Astfel, cei 3 specialiști care vor fi prezenți la Conferința de Educație Timpurie de la Suceava sunt:

  • Pamela Mundy – colaborează în calitate de expert în educație timpurie cu numeroase organizații internaționale, inclusiv școli și ministere ale educației. Deține funcția de consultant pentru BBC și Channel 4 Learning pe probleme de educație, este co-autor al programului online de leadership în educație timpurie de la Oxford University Press și a colaborat cu Departamentul pentru Educație al Guvernului Britanic la elaborarea, dezvoltarea și derularea programului national dedicat primilor ani de formare a copilului.
  • Shonette Bason-Wood este un trainer diferit ca stil și discurs, de la aspectul fizic la capacitatea de a cultiva un nivel cu totul nou de gândire. În prezentările sale, Shonette generează emoție, interes, pasiune și dorința de a crea o cultură educațională puternică și pozitivă, de care să poată beneficia orice grădiniță sau școală. Conceptul ei ”Spread the Happiness” a câștigat fani în peste 35 de țări.
  • Stuart Stotts – autor, muzician și formator educațional ce provine din Madison, Wisconsin. Din 1987, Stuart a lucrat cu școli din întreaga lume, încurajând muzica, povestea și creativitatea elevilor și profesorilor.

Detaliile Conferinței de Educație Timpurie de la Suceava pot fi consultate accesând link-ul: https://first7.ro/conferinte/conferinta-educatie-timpurie/editia-2022/suceava/

Cadrele didactice din sistemul public de învățământ se pot înscrie GRATUIT. Înscrierea angajaților din instituțiile private este posibilă printr-un e-mail la office@first7.ro.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s