Petiție online pentru protejarea elevilor

INFO: PETIȚIA ONLINE – Protejarea elevilor de ideologia de gen


La început de an vă dorim mult har și binecuvântare, în așa fel încât fiecare zi pe care o primim în dar din partea lui Dumnezeu să fie trăită frumos și cu folos, în ascultare de Cuvântul Său, în puterea și sub călăuzirea Duhului Sfânt!


Vom căuta (și vă invităm/provocăm și pe dumneavoastră) ca în perioada următoare să distribuim/distribuiți informația pe mai multe canale (nu doar la propriile contacte directe, prin whatsapp/facebook, ci și prin intermediul canalelor media, articole scrise, emisiuni la radio/tv, prin intermediul liderilor de opinie, de comunități, de biserici etc.), în așa fel încât bazinul de susținători să crească în mod constant și să ajungem la zeci de mii de susținători.


La momentul potrivit (cel mai probabil la începutul lunii februarie) vom trimite o ADRESĂ la Ministerul Educației (și alte instituții), în spiritul PETIȚIEI, la care vom anexa și lista de susținători (inclusiv cu evidențierea unor comentarii ale semnatarilor, care sunt cât se poate de pertinente).


De asemenea, avem în vedere să organizăm o serie de evenimente în câteva localități din țară, evenimente cu caracter informativ, educativ și de responsabilizare civică, instituțională și politică (inclusiv dezbateri) pe tema ideologiei de gen, urmând să revenim cu informațiile relevante la momentul oportun.


Vă încurajăm să distribuiți linkul aferent petiției online la cei din proximitatea dumneavoastră sau celor din structurile pe care le coordonați/conduceți!
OCDL – Timișoara, 05.01.2023


https://www.petitieonline.com/ideologia_de_gen_protejarea_elevilor

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s