Trump din nou cu Biblia în public

Ceea ce părea o mică revoltă a escaladat și iată că nu dă semne de diminuare. Statele Unite ale Americii îmi spunea un prieten din Atlanta traversează o perioadă fără precedent. Jurnalistul Cristoiu, autoproclamat doctor în Revoluția din `89, este convins că tot ceea ce se petrece în America este orchestrat de forțe care intenționează instalarea haosului care-i terenul propice pentru schimbări radicale. Unii nu se feresc să folosească termenul revoluție cu privire la ceea ce se petrece. L-au și etichetat pe Trump drept dictator și s-a vehiculat informația că s-ar fi adăpostit de frica mulțimii.

Trump a vrut să arate însă americanilor că nu se ascunde într-un buncăr pentru a se proteja. Presa a scris că Trump este la adăpost. A ieșit pe stradă și la pas s-a deplasat de la Casa Albă la St. John’s Church.

Trump s-a fotografiat din nou cu Biblia. Imaginea este una care surprinde și intrigă pe cei care sunt de părere că se află pe calea progresului iar această carte este depășită. Este clar că Neamțu avea dreptate când scria despre ”Fenomenul Trump”mai ales că a decis ca la finalul cărții printre fotografiile postate să se regăsească și aceea din septembrie 2005, când Trump este cu Biblia în mână.

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Trump din nou cu Biblia în public

  1. Pingback: Trump și Biblia?!… (5) | RoEvanghelica

  2. lelasamuel zice:

    A republicat asta pe ~ Nard ~.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s