O analiză echilibrată despre situația din America

Urmează alegerile peste vreo 6 luni și atmosfera se precipită așa cum este și normal, însă ceea ce vedem pe străzile din SUA nu este întruchiparea normalității. Adversarii lui Trump se pare că vor îndepărtarea lui indiferent de preț.

CITEȘTE ARTICOLUL…

Publicitate
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la O analiză echilibrată despre situația din America

 1. Distrugere, partide comuniste ale Statelor Unite și îndepărtarea lui Trump

  Totul a pornit de la moartea lui George Floyd, bărbat de culoare, în urma arestării făcute de poliția din Minneapolis, Minnesota. George Floyd s-a dus la un magazin să cumpere ceva cu o bacnotă de 20 de dolari falsă, cei de la magazin au sunat la poliție și l-au urmat pe Floyd la mașină, raportând că era și intoxicat cu alcool sau droguri probabil. Poliția a venit la fața locului, a arestat pe Floyd, iar la arestare polițiștii spun că ar fi rezistat arestării și pentru acest motiv l-au pus cu fața în jos și ofițerul Derek Chauvin i-a pus lui Floyd genunchiul pe gât, ținându-l așa opt minute și cauzându-i moartea. Alături de Derek Chauvin au asistat la arestare Tou Thao, Thomas Lane, J. Alexander Kueng.
  Oamenii au ieșit la proteste în multe orașe din Statele Unite, deoarece se consideră că George Floyd a fost ucis și s-au încălcat multe proceduri de arestare pentru faptul că era de culoare și în Statele Unite au fost uciși mulți oameni de culoare de către poliție.
  Incidentul acesta a fost un motiv ca la scurt timp după pornirea protestelor pașnice să intervină grupuri mari de oameni care au început să distrugă magazine, proprietăți, mașini, atacând polițiști. Incidentele au degenerat până acolo încât mai mulți morți și distrugeri au fost în toată țara.
  Citiți tot articolul aici:
  https://paginacrestina.wordpress.com/2020/06/03/distrugere-partide-comuniste-ale-statelor-unite-si-indepartarea-lui-trump/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s